Novacolor nederland | Over ons
16431
page,page-id-16431,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Over ons

Novacolor

Onze passie ligt bij de decoratieve afwerking van wanden vloeren en plafonds. Dit creeeren we door samen te werken met onze gecertificeerde decorateurs waarmee wij mooie projecten ontwikkelen. Hierin hebben wij onze partner Novacolor gevonden.

Novacolor is ontstaan in de jaren 80 in een van de meest productieve gebieden van Italie. Dankzij intuitie en creativiteit van het Novacolorteam worden de produkten met hoogwaardige materialen gecreeerd en neergezet.

Novacolor heeft in een korte periode ervoor gezorgd dat zij wereldwijd een kompleet assortiment hebben gerealiseerd. Zodat Novacolor verschillende materialen/produkten/effecten/texturen kan aanbieden aan architecten en designers.

Novacolor staat voor :

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Natuurlijke produkten(organisch)
  • Technisch goed onderbouwd
  • Eigen laboratorium
  • Innovatief
  • Mooie texturen/afwerkingen

Onze showroom

mirjam
stucgoed_emmen_6889ok

In onze showroom kunt u op afspraak de verschillende produkten en technieken van Novacolor zien en voelen. U bent van harte welkom, onze zaak AGNN is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7 uur tot 17 uur.

Bezoek onze showroom

Kleurmengmachine Novacolor

Alle produkten van Novacolor hebben een erg mooie verzorgde brochure die allemaal stuk voor stuk met de hand vervaardigd zijn. En elke brochure heeft een breed scala aan kleuren. Deze kleuren zijn bij ons AGNN te verkrijgen op de speciale kleurmengmachine van Novacolor.

De produkten van Novacolor maken de omgeving uniek en elegant. Novacolor streeft ernaar om een positieve gevoel van de leefomgeving te creëren.

stucgoed_emmen_6910ok
11046874_1654134124844095_5540760342634697622_n

AGNN

AGNN is gestart   in 2005 als groothandel voor de verwerker en decorateur en daarnaast wordt een breed assortiment aan spuitapparatuur en accesoires geleverd oa via verfspuitwinkel.nl.

agnn
Wilt u meer informatie of advies? Bezoek dan onze showroom of neem contact op met ons.